torsdag 1. mars 2012

Endelig årets første brun ørret på tørt :)

 Man må speide for å se vak i dag :)
 Og inni mellom ser man andre ting, som toppen på bokna mastå :)

Og når man tar bilder av seg sjøl hender det at man bommer litt :)
HERLIGT er en fin begynnelse på denne oppdateringen, etter 3 intense dager med tåke tett og nedpå vannflata og minimalt med fisk som har vist seg, så skulle det endelig løsne den siste timen i dag :) Heilt ut av det blå kom det en "Ryddefisk" som slurpa i seg det som var i nærheten, å der havna Myggen min midt i middags rushet :) Endelig tok an, tilslaget var perfekt , fisken var sprek som bare det og gjorde flere utras..Men den kjørte seg fast i ett elller aent som endte med tapt fisk te slutt :( deppresjonen klatra over meg i det eg satte på en ny identisk mygg i str 20, eg la flua ut på ny omtrent samme plass å flua hadde ikke før landa før en ny fisk satt på, sjokka som eg va så drog eg te å den satt også , sprek var denne og, og klok av skade fra forrige fisk så lot eg den ikke trekke nedover, men halte den bortover og inn til land :) Fisken var overaskende feit og 38 cm :)

5 kommentarer:

 1. Glimrende! Grattis med brunt! Jeg lurer på en tur etter ørreten i heiene her i helga.

  :)

  SvarSlett
 2. Ja det skal jeg å alexander åsså, inn dit du ga oss tipset , drar med oss lavoen å blir der i helga :) Kanskje vi treffes :)

  SvarSlett
 3. Konge detta, gratulera... Endelig slo myggen an :)
  Klare snart ikkje venta mer te eg komme him fra jobb!!!!! Då ska mygg boksen fyllas opp :) ser der e bra med pluss grader hjemma for tiå..

  SvarSlett
 4. Ja nå går me mot lysere tider Krister, har vært bra mildt i det siste, men nå kommer det nytt høytrykk så det kan fort bli kaldt igjen ! Det er som sagt lite aktivitet på vannflata enda..

  SvarSlett
 5. Gratis med årets første på tørt :o)

  Mvh JonnyS...

  SvarSlett