tirsdag 3. januar 2012

Ny storm, Nye Bølger


Eg knipse videre, eg bomme fullstendig på et eller aent, bildene blir uskarpe å utydlige å eg må bare håpe stormen vare en stund :) Her e d potensielle motiv, bare fotografen lære av feila :) Eg håpe noen kommentere disse bildene å fortelle meg ka eg kan gjør for å treffe bedre ..Det skal legges til at eg må over eksponere i å med d va dårlig lys ..

9 kommentarer:

 1. spør primus motor han han sikkert svaret

  SvarSlett
 2. Hei
  Kjør høyere ISO-verdi? 800 kanskje? Var mørkt vær i dag. Forhåndsfokusér der du kan det. Bruk stativ. Jeg kjenner ikke kameraet ditt, men jeg ville kanskje kjørt blenderprioritert program. Eksponeringstiden justeres etter den blender du velger.

  :)

  SvarSlett
 3. Helt rett i at det var mørkt i dag, stativ har eg ikke..de fleste bildene ble tatt med Iso 200 , F.4.0 , 1/30 sek..kan nok oppjustere den en del te i mårra :)Takk for tipset Bjarne :)

  SvarSlett
 4. Synes bildene dine er fine. Synd du ikke har stativ. Sikkert fint med lang lukkertid (men da må du ha stativ eller kanskje du har noe annet du kan støtte det til?)

  SvarSlett
 5. Hyggelig kommentar :) Står rimelig tett på sjøen i dag, va litt redd for å få vann på linså..Nei ikke stativ, kun skytter stilling :)

  SvarSlett
 6. Jeg synes at bildene dine er fine og en inspirasjon til min kunst. Jeg låner gjerne noen av dine motiver til mine malerier om du synes det er ok?

  Mvh imlippart

  SvarSlett
  Svar
  1. Det var utrolig hyggelig sagt Ingebjørg :) Når det kommer til bildene har jeg ikke for vane å gi dem vekk, Men om du finner noen bilder du liker og vil bruke kan du sende meg en Mld så ordner nok det seg :)

   Slett
 7. Jeg synes at bildene dine er fine og en inspirasjon til min kunst. Jeg låner gjerne noen av dine motiver til mine malerier om du synes det er ok?

  Mvh imlippart

  SvarSlett