søndag 4. mars 2012

Tur rapport fra en helg i Lavoen

Der var helgen over og en helg i lavoen er overstått ..
Turen gjekk til Sveiomarka, og planen var og fiske og slappe av, fiske blei det litt mindre av enn først planlagt grunnet mye is den ene dagen og mye vind den andre dagen, men noe fiske blei det inni mellom kaffe øktene rundt bålet :) Totalt blei det vel 3-4 fisk på fluå, og 1 eller 2 på sluk ..Alexander prøvde også litt med maggot uten hell ! Fisken var veldig liten og veldig stygg, hvit i kjøttet og veldig mørk i skinnet, Men det finnes stor fisk, eg mistet mye fisk på denne turen og eg fikk kjørt et par som kunne virke ganske dryge..Vak aktiviten var lik Null på dagene, men tidli morgen og tidlig kveld var fisken oppe rett så det var..Eg tok den første auren på en liten vårflue, den andre fisken tok også tørrt, mens de andre tok på hareøre nymfe :) Gutta i røyken :)

 Røkte kjøttpølser gjør susen :)

Lavoen min en "Bygdin extreme 8 manns" holdt fint gjennom helgen sjøl om turens siste natt var en hard natt for bardunene, sterk vind reiv sundt litt av inngangs partiet..

3 kommentarer:

  1. Ser ut som knallkos med mye sånt friluftsliv ja. Hilsen Viggo.

    SvarSlett
  2. Se der ja. Der fant dere plassen i villmarka :)

    SvarSlett
  3. Det er herlig med frisk luft inni mellom slaga Viggo :) Ja vi fant frem til groomm plassen Bjarne,her blir det flere turer :)

    SvarSlett