onsdag 29. februar 2012

Tåke fiske forblir et mysterium !

Hadde egentlig planer om og reise inn til Sauda denne uka for å besøke venner og bare slappe av, kanskje opp i hoppbakken og ta noen bilder, men sånn gjekk det ikke etter å ha sett værmeldinga denne uka, det var jo meldt fiskevær :) Men fisken er vanskelig og finne, det er først når eg er ute uten fiskestang at fisken er i beite har eg lagt merke til ..Men uansett, eg har planer om og ta årets første tørrflue fangede ørret denne uka, og da må man være ute mye..Har sett en del vak, men sjeldent innenfor kastevidde og dessuten vaker det minimalt sånt gjenomsnittlig..I dag har det vært tjukk tåke helt ned på vannet , noe som har gjort ting enda vanskeligere for meg ..Men har tatt noen bilder så får dere se koss det ser ut :)


2 kommentarer:

  1. Tøffe bilder! Temperaturen var vel ikke halvgal i dag? Var 10-12 grader her i Haugesund i dag. Håper det fortsetter slik :)

    SvarSlett
  2. Takk for det :) Njaa, tempen lå på 8-9 grader, men fikk inntrykk av at den sank en del inni mellom tåkebygene..uansett ingen vind, endel insekter men lite aktivitet på vannet ..

    SvarSlett